Monday, April 30, 2012

Happy 22nd birthday, Erna! :)


Birthday: 24th April 
Date(s) celebrated: 24th, 28th and 29th April 2012

This is prolly the longest birthday celebration ever lol.


HAPPY BELATED BIRTHDAY, dear!







Knowing you and having you as my best friends is the most precious gift God has given me ever. Thanks for walking in when others walked out and thanks for always be there for me :)
Alhamdulillah, thanks to Him may this friendship remain till Jannah, aminn  :) Those surprises might all seem giddy and foolish but hope you've had a good one for your 22nd birthday this year :D 




Taken: 2009
Venue: Giant Tambun

Love you lillahi Taala, Nor Erna binti Ramli <3




and  
Noor Fadzillah binti Amran 
too! 
xxx


Wednesday, April 25, 2012

Homesick gara-gara google location rumah sendiri. Heh.



Buat kesekian kalinya setelah hampir 7 bulan menetap di UK untuk pengajian tahun ke 2, saya menyerah kalah dan mengaku homesick tahap tujuh petala langit malam ini, tepat pada pukul 12.28 pagi. Semuanya bermula dengan Google Map untuk mencari alamat sahabat yang menetap di Kuala Kubang Kerian, KB. Dan sekarang saya rasa seperti ingin terbang pulang & tidur di atas katil sendiri di rumah. Dan makan nasi lemak di pagi hari bersama teh tarik. Dan mendengar mak berleter sebab adik bangun lambat ke sekolah. Dan menonton Spongebob Squarepants dengan Cenna sambil menjamu pisang goreng kelak abu yang ada biji :S Tidak dinafikan juga keinginan hati yang melonjak-lonjak untuk mandikan kucing gemok yang pemalas kat rumah dan bermain dengan anak-anak buah yang baru.

Ya, jadi begitulah dilemma hati saya sekarang walaupun tak sedar diri assignment masih belum siap. Tak ape, mari lah kita layan perasaan kemas notes sambil dengar lagu raya dulu. 



Sekiannn. 





Monday, April 23, 2012

:S


Aku kata "astaghfirullah" tapi hati masih gemar akan maksiat.
Aku kata "wa atubu ilaih" tapi jasad masih melakukan dosa yang sama.
Aku kata "wa nadimna ya Allah" tapi kesilapan lalu masih ku ulangi.

Aku kata"subhanallah" tapi aku tak mampu menghayatinya.
Aku kata "alhamdulillah" tapi aku masih tidak bersyukur dengan kurniaanNya.
Aku kata "Allahuakbar" tapi cintaku lebih kepada dunia.

Aku kata "ma fi qalbi ghairullah" tapi masih ada ruang di hatiku untuk insan yang tidak halal.
Aku kata "aku tak layak ke syurga, tapi aku tak sanggup ke nerakaMu," namun aku hidup di dunia seakan-akan aku kuat untuk rasa pedih api neraka.

Aku kata aku ingin mendekatiMu,
Namun amalku tak seiring dengan kata-kataku.

Aku malu dengan sepasang mata kurniaanMu ini,
Kerana air mata yang mengalir seakan-akan sia-sia,
Aku malu dengan tangan yang sudah lelah mengelap air mata,
Kerana tingkah laku pemiliknya yang tidak menggambarkan kesal,
Bahkan aku malu dengan sang burung yang berkicau,
Kerana aku insan yang dinodai dosa,
Sedang sang burung tidak disentuh walau sekelumit dosa... 



Quoted from:
Salma  Hj. Abu Bakar 
xxx

Thursday, April 19, 2012

Love sent from home II

After the looong wait, finally my parcel's heyyahhh! *shuffles* I'm freakin amped up Mak and Abah sent me some Ruski and Maggie Tomyam stock along with peppers and Milooo. And oh, lots and lotss of bawal printed & jubah tagged along too! :D


The post person left my parcel at 115 and I had to make errands to the house almost every 30mins just because I couldn't wait for them to get back home. 


This. Hahah. Keropok ikan paling epic macam time di Ipoh dulu :)


Konon mau buat cek mek molek sebab happy...


Thank youu soo much Mak and Abah! And Dikda too for helping Dad buying those stuffs and choosing the best Carera pens for my final exam hahaa. I know you didn't keep your promise you made when we were on Skype earlier, but I won't mind this time around lol. 

5 pens sent all the way from Malaysia, tu kalau pemalas nak study lagi tak tahu la nak cakap apa T_T
Okay it's already half past midnight can't wait nak call Abah :DD





ttfn 
xxx





Wednesday, April 18, 2012

Birmingham with them girls.

Sushi trip to Birm with house mates, Along and Kak Yati, last Thursday. At last, we had someone dear from Malaysia to celebrate the Easter break with us. :) Nothing fancy I'm just gonna share some snapshots and let them all do the talking! xxx


 (I think I'm starting to like using X-Large pictures for my blogspot really.)


Kak Yati (middle) in her Chloe's model pose. LOL


If it weren't Along asking, I didn't know Woktastic has non alcoholic sweet soy sauce really. 


 16 plates: Probably the biggest self achievement in life ever.


Miso-soup-trick: Eat the salmon slices and throw the rest of the rice chunks into the soup. It works! :3


Sony focal lens was throwing tantrums the whole day I almost banged the whole body on wall -_-'


Lightroom 4 experimentation. With Along as the model. 


 Trash.


Another trash. *delete*


Us :) 


Photowalking around Birm after hours spent at Woktastic. Kasi can tourists camwhore pula :)


But still, these three vainpots...



Victoria Square, Birmingham.


 Rainy and sunny evening within an hour. Subhanallah :)


Birmingham Cathedral. 


p/s: Wishing you two a safe & sound journey home and thanks for everything! :D


Saturday, April 7, 2012

My prayers are with you :)



Seronok sangat tengok rakan-rakan Warwick yang lain tengah busy packing dan buat persiapan terakhir untuk menunaikan umrah this Monday :) Jealous pun adaaa. Walaupun saya tak berkesempatan untuk join, saya doakan yang terbaik untuk mereka semua dan berdoa agar Allah swt permudahkan segala urusan mereka ke Tanah Suci. Moga selamat pergi dan pulang, InsyaAllah :') To those yang bawa doa rakan-rakan dari bumi UK dan Malaysia, saya ucapkan terima kasih banyak-banyak dan mendoakan yang sama untuk kalian. Moga Allah swt balas jasa dan budi baik you guys semuaa :') 



p/s: Tak sabar nak tunggu turn diri sendiri pergi lawat Rasulullah swt pulak! InsyaAllah, soon. Aminnn :D





Friday, April 6, 2012

Grieve not, Allah swt is with us :)


If you put Allah swt first, you'll never be the last. 





Up to no good.

It's been weeks so hi to the fives back. The 'One Day One Cake' campaign's still on but that one shall come later, the updates.


I don't really have much to say tonight but it's just that I somehow feel that I sort of lagging behind stuffs and am totally up to no good for the past few weeks. The ultimate laziness of living a sluggish life...blurghh, sure I'm a total loser. Besides Running Man and dramas and Gossip Girl eps, I see no improvements in writing and reading, what more in speaking... -____-"


Anyways, I still owe you some snapshots taken in last Feb and March. I'll start with the previous Warwick MNight 2012.


Warwick Malaysian Night 2012
(18.02.2012)

Abe Fawkes - the guy who sold Roti Jala John.



Anggalang Mangunatip comrades.

During final rehearsal at Avon Reception.

6 hours before the event started.

Rui Zhe's sexayy squint.

An hour before performing.


Epic Performance - The Bamboo Dance.





The Play.





The Audience.



The Guests.







and

The Lovebirds. :D



Special thanks to my two pumpkins Nik Idzni Dalila and Farhana Norazman for coming all the way from London and Sheffield just to give me their moral supports for the big event! :D And of course, to my wicked choreographer ever, Charo Sani Nordin and awesome team mates of the year, Rui Zhe, Menix, Kokdin, Acap, Ernie, Fira, Ecah and the bamboo holders, it's always been a pleasure to work with you guys. Lookin forward for a bigger event next year! :)


p/s: Thanks Erna Ramli for picking Ana up at the train station on my behalf! lol.



Spring pictures shall be uploaded in the next entry!
xxx