Monday, November 23, 2009

hujan dan bosan.


xxxxxxxx


Pejam mata, hujan. Celik mata, hujan. Golek kiri, hujan. Golek kanan, hujan. Dekat 3 hari aku kat umah sejak cuti start asyik hujannnn je memanjang. Payah benar nak tengok matahari. Memang takde kot. Normal musim hujan la kan tapi kalau asyik hujan je bosan gak hidup nih..

Plan aku nak tour negara ni hancoss lagi sebab abah aku ta kasik gi berjalan hujan2 camni. Takot stuck banjir mana2..adoii. So terperuk la aku sini sorang2 kebosanan. Bile hujan, perut mesti lapar. Dah lapar mesti nak makan. Keje aku cuti ni selain dari layan facebook ngan tido, aku kerap MAKAN. Aku rase by the end of this year la kan, budak2 pantai timur semua jadi sehat2..hahaha
Mana taknya, hujan bikin perot lapar.

Pandang luar, hujan lagi. *sigh
Makin lebat. Suasana makin sejuk. Enak juga kalau tidur ni kan?


xxxxxxxx

3 comments:

DoDu@HaHA said...

jangan tidur saja...

g laa men ujan.. hahaa...

: nako : said...

haha..puas da maen ujan, maen banjir la plak

DoDu@HaHA said...

hoh?? jangan.. nanti hanyut.. susah nak cari..