Saturday, May 22, 2010

1tradezone.

Dulu kecoh huha huha dengan slogan 1Malaysia. Tak lama lepas tu PM declare public holiday on 16 sept untuk celebrate 1Malaysia. *haish untung nya orang kita banyak cuti* Then semua pakat-pakat ubah nama gerai makan jadi no 1 depan, 1roti canai la apa la. Tak sampai dua tiga bulan kendian wujud pulak clinic 1Malaysia. Ntah apa beza dia pun aku tak tau, belum penah pergi. Bak kata macam-macam bahan baru la wujud lepas 1Malaysia ni dikomersialkan. Shopping mall 1Malaysia pun best jugak, *kalau ada laa* semua barang 1 ringgit. amacam? Ya, kita memang hebat dengan slogan. No doubt tentang itu.

Herm. Apa yang aku maw komersialkan lepas ni tak de kena mengena pun dengan clinic atau perayaan 1Malaysia. cuma ala-ala nak try jadi promoter website nih, namanya 1tradezone.com. Sebab kepala dia 1, so that's why la aku kasik intro ala-ala politik favour puak pro gitu. So apa tu 1tradezone.com? Moh scroll down gi bawah.


1tradezone.com



Fungsi tak ubah macam mudah.my *but better!* where ones can buy and sell basically everything and find jobs, sell houses, mobiles, DSLR and so forth within your region in one click.

Ha bunyi macam dah convenient gila dah. Search je dari web ni and tak payah susah-sudah berpayung panas terik cari rumah @ kerja ke hulu ke hilir ke mari. FYI, cuaca sekarang makin panas! ergh.

Most notably, for teens yang suka online shopping, nah bookmark la page nih. In case ada antara korang yang nak cari barang ke, boley advert sana juga. Taruk gambau sekali pun ok. Tapi web ni masih belum approve untuk cari taulan yang terpisah, so jangan nanti ko iklankan kawan yang 20 tahun tak jumpa pulak.

Apa lagi eh.? Herm, usha sniri untuk info lebih lanjut. A single click won't do you harm. Bak kata Akbar 'Max' Fathi. haha


So selamat meneroka! :DD




out kijap. mak panggil nak ajau buat wajik! tehee :))

9 comments:

Anonymous said...

1tradezone.my ni rasanya budak melayu yang buat..so..kita bagi support..

akbar said...
This comment has been removed by the author.
akbar said...

u bet!definitely budak² melayu punyer.
soo,please take about 2mins visiting the site. :D

Shahril said...

macam menarik

: nako : said...

mari-mari reramai mengimarahkan 1tradezone nih.

akbar said...

mmg menarik..promote² kt kwn² yeaa.
free je neyh. ;)

DoDu@HaHA said...

ada shipping mari sini kaa barang2 dia?

akbar said...

shipping to where?
for the moment,i dont think so.
later on ble da rmai, probably yes.

do promote to others :D

: nako : said...

dodu: yeah, this thing kinda new lagy so i dont think they got shipping to uk either. next year maybe ada mungkin.? lol