Sunday, February 27, 2011

I want you back :"(


Nasib malang selalu je menimpa bila time nak happy. Jumaat 2 3 hari lepas lepas dating agent rumah di Coventry, HTC aku lesap. Ye lesap bukan Lemsip atau hamsip. LESAP.
Aku prasan takde bile otw balik cari-cari tak jumpe dalam beg, macam eh?? :OOOOO
Lucu. Jalan buat lawak doow. SEBAB SUMPAH TAK LAWAK! =.=" *godek beg lagi sampai terkeluar isi-isi perot*
Tapi cari-cari takde jugak. Sah la tertinggal mane-mane. Nak cakap orang copek memang takkan sebab aku sumbat lam bagpack. Kalo nak curik mesti prasan...kan?

Ingat punya ingat baru la teringat yang last aku sentuh henfon tu mase nak isi borang kat ofis agent rumah, sebab utama aku bawak kua henfon aku tak ingat no sendiri. Mase tu around jam 3 kot, ofis tutup jam 4. So bile aku try kol ofis, takde orang jawab sebab maybe semua dah balik kerja. Kalo btol aku tertinggal sana mesti Wayne or mane-mane pekerja housing tu prasan dah kan? kann? Unless dia tak check belakang meja cause aku duduk blakang pc mase bawak kua henfon tu. Mase try kol no Three, idop lagi. Alahai sayu je hati dengar bunyi tutt tuttt tuttt tak berangkat :( Lalu sms si Rosie aunty yang tolong tunjuk rumah mase viewing dengan harapan die tolong carikkan besok (hari ini).

Jam 9.30am tadi dari uni terus ke ofis tu nak gi amek henfon. Punyalah cuak pasal try kol dah masok voice message. Midnight semalam bunyik lagi. Battery habes kot, konon nak sedapkan hati :l Pegi ofis, ade manager dia je then dia carik-carik pastu TAKDEEEEEEEEE!! Alahamak rase nak cepok diri sendiri jee sebab tak dapat jumpe henfon. Sumpah cuak risau wooh. Bukan risau pasal henfon tapi risau pasaii contract nak kene bayau bulan-bulan tuuh! >.<" Then dia cakap nanti dia tanya pekerja dia yang ade semalam kot-kot lau nampak or tersimpan kan. Dia assured nak kol on Monday kestau balik macam mane and I was like........seriously I hope there's some good news waitin for me :l PLEASE LA SAPE SAPE TERJUMPA, TOLONG LA SIMPAN KAN UNTIL MONDAY :(

Walau aku slalu buat confession aku bencik touch screen tapi itula henfon paling modern penah aku ade. Walau tak sehebat Iphongg Fo brader Epal aku tetap sayang dia. Walau dia tak support game sangat aku tetap download and install lalu main tiap-tiap malam before tido. tsskkk. Now dah 11/2 hari takde, sedih la plak jadinye... At least kalo tau ade orang simpankan buat sementara waktu, takde la lara sangat hati ni merana dek bimbang kan cek mek molek tu...



Dear God dear Lord I hope She's sound and safe I wish I pray somebody keep it for me that She'll be alright for the time being :((







Doakan saya jumpa dia balik :(

4 comments:

mcjust.lol said...

mintak2 ada org jumpa... yg sis charo hilang wallet, sis pulek htc. ;(

Charo Summer said...

Daaaaannggg! bad dayyyy! I found my wallet though, mcjust. :)

: nako : said...

mc just: yeaaahh. baru nak hepy elaun masok boleh pulok ilangg :O


charo: hope i'll find mine :l

Shahril said...

:o
insyallah xde ape2..kalau x jumpe aku kasi abang apple aku kat ko
*jangan harap*