Sunday, May 22, 2011

Hapdet.


Ugh lama gila tak update blog, malas punya pasal =.=" But I have few drafts lining up waiting to be posted anyways just that they are all half-way written so nanti-nanti lah saya take care tu.



Ni just mau list few stuffs yang saya rasa perlu:


1) Kekecewaan.
Sebab? Family dirumah sibuk dengan wedding preparation big brotha this coming 29th May. So far masih blum tengok hantaran sebab usually bila saya baru bangun tidur Malaysia sudah malam haha!

#Untongla orang yang bangun awal boleh skype hari-hari.


2) Kemalasan.
As expected, malas memanjang. Final tak lama dah tapi study dok lagu tu jugak tak kemane. *slapfacehard*

#Untonglah orang yang dah habes exam tak payah study.


3) Kegemukan.
Ya, ini tidak lah boleh disangkal lagi sebab memang gemok tahap gajah dah. But I don't expect to lose some kgs before coming home cause usually time exam phase saya akan makan banyak and insomnia bikin berat badan lagi unstable.

#Untongla Tinie dah kuros.


4) Kewangan.
Allowance belum masuk but so far boleh hidop lagi. Tapi rasa agak insecure jugak la mau blanja banyak takot in case allowance takkan masuk till end of June walau bunyik macam agak impossible sikit. Aahh mane-mane lah janji saya dapat maxi dress or jumpsuit satu!
Hooyeah! :)

#Untongla orang dapat allowance awal bole pegi nonton Pirates ramai-ramai :l




SEKIAN TERIMA KASIH.




3 comments:

Shahril said...

aku suke part last!
haha
err...tinie kurus kew?

: nako : said...

cis kaw aci la masok awal.tapi masok lambat pon slamat sebab abes pon lambat haha!

dah kuros wehh :P

kiwi said...

haha..g study..good luck exam