Wednesday, May 25, 2011

Love sent from home, just when I need it :')



Saya sebenarnya terharu sebab abah sanggup mailkan oldtown dari Malaysia semata-mata saya nak stay up study tiap-tiap malam. Dah la tak sampai sebulan pun lagi nak balik tapi berkobar abah pos jugak demi anak dia yang pemalas ni :'l Dapat je parcel tadi trus call abah cakap trima kasih segala pastu crita pasal markah assignment haha. Dah la mood unstable pastu badan seram sejuk macam nak demam memang emo habes la tadi mase bukak parcel tu (bukak slow-slow sebab nak feeling LOL). Ikotkan hati nak je terbang balik rumah tanak kesah pasal exam dah tapi yelah mana la boleh kann.



Love sent from homies :')



Ini handwriting mak saya :DD



Blom ape-ape ticket flight dah print :X



(monolog dalaman)

Hoii Nurul Nakiah binti Abdullah, sudah-sudah la tu layan mood pemalas kaw asyik nak online buat taik mata je 24/7. Exam dah tak lama buku pun tak baca habes lagi heh. Orang lain busy pegi group discussion kaw dok kat bilik flipping notes pastu tak sudah berdengkor buat peta. Hape nak jadi tak tauu =.=" Tengok abah kaw jauh sanggup anto kopi dengan harapan anak die study tapi kaw tu tak jugak sedo-sedo nak study btol-btol. Sudah la mai blaja dengan duet rakyat, pastu mengidam nak beli macam-macam, bajet macam duet sniri. Bila elaun lambat masok mula nak marah kerajaan padahal kalu tengok takat mana effort kaw study campur tolak markah assigment tiap-tiap term memang layak la pon dengan apa yang kaw dapat. Heh. Sudah-sudah lah tu dok melagho ce tengok flatmates kaw, tak pun coursemate kaw yang laen, masing-masing dah jauh study tinggal kaw terkial-kial kat blakang. Buku tak bace pastu dok gedik nak balik Malaysia buat list nak makan macam-macam segala, hape pon tak boleh! >___<" *kunyah notes*





5 comments:

Anonymous said...

Gaaah sangat rasa terlempang dengan monolog anda. terbaikkk..huuu T_T

Jom study jom! Hiyaaaaah.


=sikuning=

: nako : said...

Hueee jangan begitu si kuneng :)
jom study jom! :D

Charo Summer said...

hahahahahahahhahaha!
aku suka ni: anto kopi.
paling classic la kopi!
mcm la aku study byk suda kan.
pegi group discussion harap yg lain ja la membaca.
kalau nda mana aku bole dpt.
jum la pun discussion kalau ko mau.
aku pun di bilik stuck juga ni, ehohoho

: nako : said...

ahaha sama la weyy!
jum la mau jugak join. at least takla memeta je dalam bilik :l

hahah, anto kopi! lol

ellisa said...

sweet