Saturday, August 1, 2009

BBQ baek punya.

Tengah syok2 landing semalam, tibe2 hp kat tepi kepala beeping; ade msg masuk. "Shahril: Jom g bakar daging kt pkl mlm ni." dgn pantas aku reply, "Pkl kat mane..?" agak bongok la soalan aku di situ. mungkin lepas baru bangun tido, kepale agak termangu2 ke-blur-an. terdetik di hati mahu masak nasi goreng utk mereka2 yang berada di pkl tapi malangnya bila aku da siap basuh beras 7 cawan & mahu kasi cook itu nasi, rice cooker tiba2 tak respon. demmit btol larh. try pnye try pun tak jadi jugak. terbatal niat nak buat baek tolong supply nasi. adoii. so before me & una went to pkl, beras2 malang itu terpakse di toskan.

Dari jauh kami berjalan, aku da dengar riuh rendah di pkl. happening nampak malam ni :) then came sejibik kereta myvi hitam hon aku & una dari blakang. oh ajim & ainuddin si higuain rupanya. we jumped into the car & headed to pkl. thanks ajim for the free transport :p

BBQ part; main menu was daging2 burger yang extra dari welcoming party JR semalam. add on wif some junkies & chips, carbonated drinks, nasi goreng ekonomi yang tak kurang hebatnya & most important, toasted bread taik idung yang super scrumptious..haha. sedap sungguh!



Last nyte best la. sebab no juniors kan shahril? ahaha. tak bole blah tengok ajim joget & menari..couldnt help but to laugh my heart out. Thanks for the uploaded video of Madu 3 shahril, it was a blastful fun. will be looking forward for the next BBQ some other times :D



kak sha: dont worry sis, i'll kick their ass for u *wink
ana darling: good senioritas..? i'll try babe (no promise) hahaha.

3 comments:

DoDu@HaHA said...

Keewlll!!!

sECOND PARTY!!!

HAHAHAHA... Next time, if there's any more, inform me....

i'll COME!!!

ahhahaha..

Shahril said...

yeah...baek skali sbb korang join..
kalo x busan gak

: nako : said...

dodu hebat: AHAHA..sure kasi inform punya bos :p


shahril: senior lg bikin havoc kalu join tp kalu junior..err..haha