Sunday, July 4, 2010

mogok la Argentina kalah.

Sedih woo sedih.
Hancor bersepai hati ni tengok Argentina kena hentam 4-0 ngan Germany.
Kalau la goal Argentina tu bukan offiside, rasanya tak dak la menonggeng sangat aku malam ni.
tsk tskk T_________T

Seumor hidop aku tak pernah fanatik gini tengok bola.
Tak pernah semangat sampai tahap call Summer bila Thomas Muller kena layang kad kuning masa 1st half time.
Tak jugak pernah maen balas sms boo jersey hitam sambil kutuk Ozil si mata terbelalak.
Tak pernah.
Tapi tak pa la, memang undeniable Germany maen best, so depa patut menang.

Serius weh malu jugak sebenarnya. haha
Kat rumah teruk kena hemtam ngan abah abang adek semua.
Aku sorang ja into Argentina, yang laen semua geng Podolski.
Lalu salahkan referee bias macam anak Hitler.
Kalu esok ada class sumpah aku pakai purdah. hahaha
Seb baek skang cuti, so aku mogok bangun lambat lah sempena kekalahan macho ni.

Takpa takpa.
Semangat Argentina tetap membara.
Akan sokong Spain atas dasar persahabatan tapi selagi cawan dunia tak tamat, profile picture tetap ARGENTINA!!
MESSI tetap idaman hati!
Yeah! :DD


Lionel MESSI kiut, poor thing u've been crowded out by German players almost at all the time tho u tried to inspire your teammates into some kind of actions :l
Need a hug, u can always find me ;)


This guy looks like he terribly needs a hug too.
Not one, not two, but three..haha
Lucky thing Argentina was beaten up by Germans, or else I'd have nightmare seeing him running naked on field. LOL




p/s: Selamat pulang ke tanah air wahai Subkhiddin Mat Salleh, anda tetap terbaek walau tak diberi peluang jadi referee utama :DD



4 comments:

DoDu@HaHA said...

bangun lewat!!! bangun lewat!!!

: nako : said...

semua bgn lewat esok naaaa! hahaha

Rinn said...

you kutuk Ozil I! Haha Messi is mineeee :D

: nako : said...

kak rinn: hey we've made a deal, hadn't we? ozil is urs, messi is mineee! LOL