Wednesday, April 27, 2011

1st day of Term 3? Burnnnn! :DD


27 April 2011 (7.00am)


Assignments dah print tolak masuk bakul laundry nanti jam 8.30 before class Socio aku pegi hantar. Gila terbaik la assignment Socio kali ni, paling takde flow paling cikai la yang penah aku buat ni, paling payah stakat penah kenal Mukul sejak 2010. =.="
Tak aku tak salahkan topic tu, aku nak tunding jari kat orang yang kasi topic tu. Hah. Hape pon tak boleh! Bako ofis Warwick hawin ko tingkap baru tau. Next time nak dapat assignment aku suroh Wanie or Min masak curry carrot dulu, care?


Taken both paradigms together on a whole, ah cilake ayat SLA, antara sebab aku rasa essay gender payah adalah:

1. Aku ponteng both seminar and lecture week 8. Tak de notes or input langsung. Thanks Una kasik pinjam nota untuk di scan. Tapi still sampai ke sudah tak paham amende kertas-kertas tu dok merapu. Boo.

2. Tak banyak readings on Malaysian context I suppose.? Aaah mari salahkan linguists. kahkah.

3. Otak lembap macam siput nak proses maklumat. Dalam erti kata lain, tumpul minda. Ni memang faktor dalaman la ni, tak leh nak salahkan Facebook atau jenis lappy.

4. Dr. M. As in malas. Nah ni susah sungguh nak tanggal lekat permanent macam panau bertempek kat kulit dah. Ade cadangan penyelesaian? Jangan lupa sms saya.



Class abes jam 11am so lepas tu nak shopping groceries sana Tesco. Pastu nak marathon movies, Gossip Girls, Vampires Diaries, dengar cover lagu Maddie Jane sampai muntah pastu baru tido. haha. OH NAK SKYPE JUGAK! :DD



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA I'M JUST SO FRICKIN GLAD THAT THESE ESSAYS ARE FINALLY DONE COULDN'T BE ANY HAPPIER THAN THIS I FEEL HIGH LIKE A G6 FUN FUN FUN FUN FUN LET ME TAKE THE FRONT SEAT! *troll face*



: Zaman Renaissance :





Oh I love being caffienated and sugar rushed! x









2 comments:

Abe said...

I love Maddi Jane..

Charo Summer said...

me too!