Monday, January 25, 2010

school experience.

Persoalan sape dapat sekolah mane dah terjawab. haha. List sekolah untuk school experience weeks dah pun keluar. Habis la Kak Long, Jammy, Phani sama si Alya; dapat sekolah hebat korang ;p Aku dapat sekolah sebelah kampong je; SMK Tanjung Rambutan. hahaha
Tak yah bangun awal2 naek bas trap lam jam pagi2. Syukran..syukran.. Ingat lagi last year kak mek ngan kak dell depan bilik aku kene bangun awal giler gara2 aktiviti ni..hoho

So 2 minggu gak la ktorg bakal "bersekolah" balik. Buat report apa tak tahu lagi. InsyaAllah 01/03/10 ni start bende alah tu..


Senarai sekolah yang terlibat dan cikgu2 nya:

SMK Convent, Ipoh: Phani, Alya, Jammy, Min
SMK Wira Jaya: Wanie, Tinie, Chibby, Abe Long
SMK Tambun: Norma, Una, Izzul, Dayah
SMK Perempuan Methodist: Kak Long, Ain, Ch'ng, Rinie
SMK Raja Chulan: Tia, Shahril, Ma Vin, Ira
SMK Gunung Rapat: Kak Siti, Kak Qis, Higuain, Kak Nad
SMK Tanjong Rambutan: Arshad, Charo, Nako, Erna
SMK Bercham: Wawa, Amy, Baby, Azil

*the rest tu tak ingat school la..eheh ;p


Okay, later la update. Now gotta go back to books; tadi lepak cafe lame giler :DD


ttfn :)

9 comments:

WANKRAI said...

kalaulah SBE ni bwat kt kmpung aku kn snang...xde la ssah2 ak nk kna naik bas pagi buta...ko x pe la nako,bleh naik keta awng...
huhuhu :(

DoDu@HaHA said...

sapa dapat skolah tasek damai?? ade tak?? kalau dak laki yang dapat c2 memang terbaek ah!!

: nako : said...

abe: tu laa..kalu la bole pilih sklah sniri, alamatnya balik umah la aku..haha


dodu: oh asal.? skolah perempuan eh? ellisa dpt skolah tu; sume gurls.

sha sha =) said...

HAHAHA Skola tnjung.. hhuhu.. jgn culture shock sudayhh.. i was there b4 :D

DoDu@HaHA said...

bukan skola gurls..tapi.. hanya pelajar lelaki saja yang tahu... ;p

Din Hilmi said...

skola tg rambutan..?? jgn smpai msuk hospital suda yek.. ekekeke.. :p

: nako : said...

kak sha: hahaha..bakpo? ;p


dodu: semacam ade nostalgia..haha


din: insyaAllah masuk; g lawat pesakit :)

aTiE said...
This comment has been removed by the author.
aTiE said...

eyyy clap2..skul men..engtkan skul rendah:))