Sunday, February 28, 2010

SBE Day 1

SBE DAY ONE.

Haha. Macam ape je. Paling tak produktif sebab fers day kan. Baru nak usha2 bangunan dan guru segala bagai so tak banyak yang aku buat hari ni.
So aku lepak kat bilik guru after dapat tutor around 11.30am.
Lepak sampai lah tiba2 ade budak tinggi lonjong lelaki datang kat meja aku mintak buku form 6 Bukhari. Terlopong tak tahu nak bagi apa..haha.
Kat skolah ni form 5 and form 6 die besar gedabak semua orang. Budak tadi tu ala-ala si faiz reverie. Ingat sorang je then bile aku jalan nak balik klas, tengok segerombolan spesis yang sama. gila kerdil aku terasa. So tadi dok belek2 majalah sekolah and planner skolah je la. Sambil buat field notes dengar cikgu-cikgu bergosip.
Esok baru la start real SBE aku. 1st and 2nd period aku join form 6 MUET punyer class.

Sehingga itu, baibai.

10 comments:

mcjust.lol said...

waah! good lucx ye! =D

intan said...

wish you all the best :)

.aten.gani. said...

have fun there!

: nako : said...

sure sayang-sayang saya.thanks! :))

Sofia Mazlan said...

haha. cekgu yang comel. haha.
good luck then

DoDu@HaHA said...

makan banyak2 kat kantin!!! murah kowt!

: nako : said...

sofia: ;)



dodu: haha so far tak penah agy makan kantin; sorg xde geng~

erna bt. ramli said...

ade dak form ensem di skolaa ku.;p

: nako : said...

haish mata keranjang lah ko ni erna.
budak f2 je pon..hahahah ;p

erna bt. ramli said...

ahahaha same besau ngan adek aku yg bongsu.tp series.beliau tinggi,idung mancung (gaye cm industan putih ah!;p) dan athletic jgak!waaaa~ :D