Sunday, September 6, 2009

hampa dek si ayam kenny.

Cuti 3 hari mmg sangat2 aku nantikan. sebab aku maw qada tido yang aku miss for the whole week, buat assignment and of course shopping raya bersama kawan2. tu la main objectives aku for this weekend and up till today, i've completed 2 out of 3, which i think something that should be proud of. berjaya accomplish kan 2 matlamat within 2days, hebat bukan? which were to shop and definitely to sleep..hahaha. teett~

Yesterday went to ipoh parade wif azil bambam & along wif wawa. because it is fasting month, we ended up pusing2 sampai kebas kaki and sampai nipis dompet sebab beli macam2. i was craving for kenny rogers since last week lagy and the other day when we were at jj, it was all fully reserved for breakfasting. so tanak the same thing happen again, as soon as we arrived at ipoh parade, trus attack kenny and made reservation, bayar siap2..muahaha. baru puas hati, tinggal maw makan je. then shopping2, bought 2 dresses and a pair of wedges, blacky one yang sangaaaat comfortable and chantek! :)) syiok sangat buang duet kat cold storage, tak sedar da na masuk waktu berbuka. so kami berlari-lari bapak ke kenny. tibe2 meja yang kami reserved tu da diduduki oleh orang laen & berlaku sedikit kekalutan di situ. da macam bengang da aku ni, kami bayar awal kowt. when da dapat new table, terus duduk and masing2 terlopong tengok ayam yang terhidang dalam plate. AYAM KE IKAN KERING NI??? hampeh. quater meal la sangat kunun. lepok baru taw.. aku sangat ta puas hati because it wasn't as what as i expected. i mean, usually kan quater meal saje da bole kasi kaw sendawa kuat2 but this one macam ape je. cyes memang ta kenyang langsung!! azil and wawa remained silent tanda mogok tapi aku makan sambil mengomel macam bertih jagung. we were the last to enter and yet we were the fers to stride out and serang marry brown for another real breakfasting. results; happy and sleepy :))

nah, bukti the ikan kering kenny. wekk!


ayam kering lekat celah gigi..heh *ta puas hati amat!


besar la ayam.besar la ayam.besar la ayam.besar la aym.. *chanting



more random pics;


suasana berbuka di kenny rogers ipoh parade. *india kt blakang tu terpakse tnggu waktu berbukak jugak..haha. 1malaysia kn? :p

penat jalan2, kami duduk cuci mata usha jejaka epo dulu..woot! woot!

azil bambam & wawa sayang :)

kes x tahan lapow ni. lagy sket mesti konpem tersemban muka dalam pinggan..haha


ringkasan;
tho breakfasting part kinda ta best sangat but overall seronok la jalan2 & did lil spree sama budak2 ni 2 orang.


ttfn ;)

4 comments:

dinH said...

moral of story, kenny rogers jj is better... ;p

: nako : said...

yup yup, jj is a way more okay dari epo parade ye..da la servis zero..hooo~~

DoDu@HaHA said...

hoho.. sdapnyee.. lame tol xmakan... dwet asek abes ke bende lain jeek..

huhuh...
nak mnabung ahh.. khas utk kenny rogers.

: nako : said...

dodu hebat: hahaha..kalu maw jimat, g kenny; pilih quater meal & mintak air mineral je ;p
konpem below rm30..hehe


*tips dari higuian