Sunday, August 15, 2010

5th Ramadhan: accident


Saya sedang berdiri ditepi kereta yang diparkir ditepi jalanraya dan tiba-tiba ada sebuah kereta katak hitam hilang kawalan memberi hon dan meluru ke arah saya lalu merempuh tiang electic yang berdiri disebelah kereta. Gedebumm tiang konkrit balak putih itu terbalik patah dua dan menimpa kereta malang itu. Saya terkejut lalu menjatuhkan kuih muih yang dibeli (tidak ayam pusing) dan lihat driver (kesian weyy) berhempas pulas keluar dari kereta katak kemek dengan kepala berdarah-darah. Dia datang kepada saya tapi kendian jatuh depan kaki tak sempat saya nak offer tolong. Sangat terkesima lihat darah menitik tap-tap macam air paip. huaaa.

Tobat aku tanak bawak kete weyyy.
Enough said saya masih trauma. (nanti dah okay saya edit entry ni balik)


The end.

4 comments:

Shahril said...

weh ko ok x?
gile ahh..aseb baek hidop lagi

mcjust.lol said...

baca pun dh trauma.. iskk

ღblissful heartღ said...

uishh!!
nasib baik kete tu langgar tiang!!!
mmg trauma la~

: nako : said...

shahril: walaupun hidup aku trauma.

mcjust: dem i swear i'll never drive. not for now.

una: nasib baek...huuu