Saturday, March 27, 2010

tagged by mcjust.lol =)


BEAUTIFUL BLOGGER AWARD.?


Wahaa..saya rasa honoured, sungguh. Diberi penghargaan yang sebegitu tinggi untuk menerima award hebat ini. Beautiful tuh, macam salah orang ja..hahaha.
Rasanya ranking blog ini melonjak naek since saya iklan kan servis amah dan buruh hari yang lalu. So, I believe that special thanks should be addressed to Anton Higuan for he has put up a very good impression on our amah image throughout Malaysia as well as Indonesnia.
And not forgetting my followers too, peeps and silent readers.
*Kepada mak dan ayah di kampung, adik-adik, guru-guru saya, terima kasih kerna menyokong karier.... *mengaruttt*


So here are the rules
before the award is finally mine:


1. Thank & link the person who gave you the award.
Thanks to budak bernama mcjust.lol =)


2. Pass this award to bloggers you have just recently discovered and think they are fantastic:
charo
husna
erna
ell chantek
deep



I believe "beautiful" applies to guys too, so here they are:
shahril
syazwan
vidi.vini.vici
anyone.?

3. Contact them on Blogs and let them know they have won the award:
DONE! :D


4. State 7 things about yourself:

-I'm exotic; I could eat peppers and chilies like snacks.
-I'm the double Cs; Cat lovers, very! and Caffeine addicted. *tegar punya.
-I loathe mournful Monday most; that's the center point where fantabulous weekend ends.
-I'm blinding.
-Night crawler, active after 10pm to dawn
-Extreme shopaholic, and hardly saving.
*I admire those who are stingy, really.
-I'm abnormal. I giggle, laugh, cry, weep, yawn and smile at most times..alone.


Finally, here's my award, tadaaa!

*ingatkan elaun extra tadi..haha



SEKIAN.

7 comments:

Charo said...

hahahahahhahahaha!
oy2.. aku buta IT bha.
nda aku pandai link2 ne.. terer oh kau buat link kan..? wuiyoow.............

: nako : said...

hahahahaha..ada yang minta kaki ni.
link ada la di tepi font box.
ko rabun tu, pakai spec la malam2..hahahaha

Charo said...

aku kaitan spec sama pembikinan link?
ne la cakapan org It ne.
cuba cakap simple BM bhaa....
hahahahhaa.

ps: wajib ka tag? aku buat la nanti then ko tlg link ahh..

: nako : said...

hahaha..tu common bm dah tu aku guna.
tak wajib pun lah. tulis ja..

alah nanti2 ko free or bosan buat la. if x, ignore ja..
aku 2 3 ari ni mmg nafsu menulis memuncak-muncak sket, but unfortunately di blog and tumblr saja..not ss :DD

DoDu@HaHA said...

;p

aesthetic said...

haha..aini stingy..bleh r ko admire dia

: nako : said...

dodu: ^^


kema: tularh..lama dah aku jeles ngan dia tu...hmmm ;p