Monday, June 7, 2010

accomodation.

Alhamdulillah baru ja selesai apply accomodation. Memeningkan gila. Dengan kepala pening tak brape nak sehat memang mencabar kesabaran juga. Cerewet lah mat salleh ni. Nak apply bilik je pun kena describe diri seniri. Dan semestinya lah kena nyatakan saya suka berkawan dan membuat kawan, kot-kot dapat hall sebelah mamat hensem ke..hahaha. Shahril lagi tak leh blah, taruk trus status single. wakaka.

So mostly ramai diantara kitorg yang pilih Tocil. Bukan anak raja nak apply Arthur Vic. Kalau bapak aku punya Twin Tower Petronas lama dah. Mula-mula tengok Westwood cambest je tapi bila tau jauh dari main campus cam err xpelah laen kali la kot kalo umo panjang. haha. Tapi kalo gi skolah naek beskal pagi-pagi pun best hape.? Itulah cadangan si Nancy. Rata-rata lepas berdiskusi kami pilih Tocil sebagai first choice. Harga berpatutan lah, dekat ngan sports centre dan main campus.Paling penting sebab ianya 39 weeks let. Nanti Easter break and summer tak yah susah-susah pindah randah kua masuk macam kat IPIP. Benefactors jadi last choice skali walaupun en suite tu kin was-was untuk taruk jadi 2nd choice.

Enough la pasal accomodation.

So today officially aku free. Sampai Terengganu jam 10 pagi tadi lepas semalam dari Ipoh singgah Taiping umah besan abah then lalu kl sebab nak amek adek di Kuantan. Sebelum tu btn di Rembau. haish. Memang pack la 2 3 minggu ni. Preparation untuk Pre-Departure saja dah makan hampir seluruh masa rehat dan masa makan. Bikin gila kot. Tanya la dorg yang laen, ada yang makan angin je malam-malam sebab tak sempat dinner, tak cukup tidur tu jangan cerita la. Thanks junior sebab tolong arrange kan hall untuk ktorg sepanjang ktorg gi btn di Rembau.
Haaa cakap sal BTN ni..ada satu kisah aku nak cerita sama korg. Kisah misteri.....


Ish esok la aku crita, kin seriau la nak crita malam-malam. Dah la semua dah tidur ni kat umah.
Tunggu........

3 comments:

Shahril said...

ceit..ade jugak name aku...tapi aku dah tukar dah...
"i love quiet place, but also love to make noise with others.sekian"..
ha3..

wep, ha..aku pun dengar ade cite seram sejuk kat btn..haa cite la..

DoDu@HaHA said...

I love hot chicks~ and hot chicks would love to have me around~

*ayat sape ntah...

: nako : said...

shahril: haaahaha.


dodu: saya tak maen hot chics, roosters trus. haha