Monday, June 28, 2010

bila England terburai.

12.45am:

Menunggu match team fave Argentina menghemtam Mexicans not-so-hot chaps jam 2.30 nanti.
Sorry stats for the time being banyak tertumpu pada cawan dunia, just soo into it! haha
Dulu time sekolah takde mase nak tengok bola ni semua. Tekun study. eheh.
Tv kat hostel pun takde.
Brazil kenal tak kenal je.

Eh der ko tengok England maen tady? haha
Sentap nak terberak pun ade kuceng betina aku tengok.
Orang apetah lagi.
Defender paling terbaek la aku cakap.
Tabik spring tip top tak pernah defender jadi striker time match world cup.
Semua kerumun lobang gol lawan tinggal James terkial-kial.

Upson? hah lalok telan glycogen perisa strawberry banyak sangat ini malam.
Rooney? main macam berak tak lepas.
Lampard? boley la buat lepas semput.
Referees? tiga-tiga jadi tunggul batu tepi padang.
Abg Bekem? muka bengang urat timbol tahan geram.

Nak salahkan siapa? haha

Defence zero terbiar macam padang lengang.
Seb baek 4-1, kawan mak aku aim 6 dari Jerman.

Xpe jangan frust la weh aku dah mintak MESSI tendang keluar Mexico malam ni.
Sure lepas punya.



Eh adek simpan lu middle finger awak nanti kita tuka Fabio Capello ngan Alex Ferguson okeh? hahaha

7 comments:

Emmet Muhamad said...

england ni hampeh, kalo alex ferguson amek, lagi la hampeh, keh3

: nako : said...

hahaha kalo maen macam tady xtau nak cakap ape dah *geleng

reenkyra said...

haha..
germany bley makan kot argen nti.. =D

: nako : said...

tehee will see will see. LOL

DoDu@HaHA said...

It proves enough, England players does not deserve what they have been paid for..

Harap harga saja mahai, maen hampeh!!!

Go argentina!!!!!!

ღblissful heartღ said...

wah!!
gile la england kene..
gitu la lumrah alam wahai englandku syg~
ramai sgt org jeles.. :P
time england mng, seme kutuk kate referees xadil,
tp, huhu
bile england kalah, kene kutuk gak..
same je england kate..
smlm lak,sje je nk bg jerman chance~
huhu

: nako : said...

dodu: yeah messi and maradona's blokes never let us down! :))

una: i'd prefer clubs match rather than england one. it seemed that they lacked of chemistry and awful rooney, idk what he's been eating, playing like a real loser i thought he's one among the best. too disappointing beck get himself injured.