Wednesday, June 9, 2010

gonjeng.

Hoh. Gedik gelenya nak post entri even kepala dah semacam kena hempap dengan batu bersurat. Alhamdulillah semua selamat. Semua bakal bawak bontot debap ke Warwick. Lega bukan kepalang bila Mr Earnest confirmkan semua pass final. Tak pasal-pasal drama air mata jap dengan Sarah. hish ngek ja.

So konon-konon nak celebrate aku ngan Alya kua la gi Waterfront jam 5.30 tady. Otw beli sebijik kek besau gedabap hanya untuk dimakan dua orang. Memang cam anak sedara setan la jugak bila membazir makan dua slices ja pahtu tinggal sana tapi bab kata si Higuain, it's once in a lifetime so nda kesah sangat membazir duet kat makanan. Borak lepak sampai jam 8. Anak dara ape tah maghrib tak balik lagy. Tapi sedap dow balun ais cream goreng ngan chocolate shake sampai sedut tak hengat. Lupa trus hidong tersumbat tekak berpasir semua.
Last-last jam 10 aku dah lalok makan ubat. Tak menyesal pun demam balik sebab it's once in a lifetime. haha. *buduh


Tulisan minah kedai kek tu huduh paras mantel bumi, nak je aku cepok bila dia tulis ni. Dah la tulis sambil gelak-gelak. Weh aku bayau la...! hmmph.



Sorry la camera aku ada gambau mak cik ni ja. haha ;)



Bila kebebasan bujang disalah ertikan; malam sentiasa muda :DD



Si debap ini ialah bini kepada bakal guru cemerlang 2013, guru panitia PJ, En. Ajim.



Sekian. off la weh, weng-weng dah ni @__@"

3 comments:

..... said...

weng3... hahha... welcome to warwick... duduk sini lagi debab la nanti!

DoDu@HaHA said...

weng3??? macam kenal bunyik tu!!!

: nako : said...

kak hannanajah: haha tenkiu ya, cepat pulang! :))


dodu: haaaa..macam katak biru weng-weng..hahahaa