Saturday, October 9, 2010

Berpeluh di UK, akhirnya.


Bukan senang nak sweating kat sini, sebab sejuk. Tapi hari ni yes, akhirnya berpeluh jugak. Alah setakat ketiak basah jalan pegi Tesco tu bukan peluh laah. Ni real punya macam mandi lepas maen bola sepak, ala-ala lepas tido lam sauna 3 4 jam. Awesome sungguh rasanya sebab lemak terbakar hahaha!

Pegi sports centre join aerobics tapi lambat sebab rushing from Humanities Building so kena kicked out, lalu tour gym tengok frisbee selection and douch ball then join rowing exercises (sumpah malam ni saket blakang dow). Made friends dengan Vv and Henry dari Germany dorang ni sumpah gila-gila otak 3 suku terbelahak kalo jalan ngan dorg all the time. Beli muffin di cost cutter, lapo weh then jam 6 gerak gi room 202 depan library untuk bollywood dance. 1 jam. Best tak hengat seronok wooh nari-nari gelek-gelek lagu Hindustan. haha. Kua room dah gelap gelita angin sejuk menusuk lemak.

Dinner Claudia yang sponsorkan, budak baru blajar masak dia buat fried rice Hong Kong. Now kenyang, badan bau macam pekasam, pinggang lenguh, mata mengantok kira aci dak aku tido trus?




Oh esok Sabtu apa mau buat eh belum pikir lagi? Parties some more? hahahaa.




Gah sial ko debit card cepat la dapat PIN no aku da papa kendana ni tau takkkkkk?? hmmph!
Dapat je nanti sumpah aku nak shopping take revenge borong henfon booties banyak-banyak! grr.



Selamat malam.




p/s: kerinduan famili di Malaysia :(

No comments: