Sunday, October 31, 2010

Halloweeeeeen! ;D


Haaa kat Malaysia tak merasa sambut Halloween alang-alang weekend ni tadak buat apa so aku sama Priya decided nak pergi Halloween party kat Copper Room, tu pun decide lambat gila around 7pm lepas excited tengok flatmates korek-korek pumpkins decorate :) Menarik wooh suka sukaa! Kami beli 4biji labu je untuk 1 floor then share ramai-ramai sebab tak larat nak angkot lelabu banyak-banyak dari tesco, jauh kott mau terkehel kepala lutut nak tunggu sampai bilik =.=

Nah ni time sesi decorate labu air kat kitchen:


Itu Nicole, itu Tom.


Dua sudah siap, dua lagi manaa?


Oh itu Charlotte and tepi tu balak dia, datang all the way from Manchester khas nak sambut
Halloween dengan yang tersayang. awhh ;)


Flatmates! ;D


Jam 10pm most of the party freaks da beransur ke SU, but me ke bilik Priya tak tahuu nak pakai hape tskk. Otw ke Old Rootes macam heran why takde orang dressing macam langsuir or kuntilanak mengilai-ngilai but semua pakai casual and even pyjama. Later baru la tau yang actually Halloween ni more to American celebration, mat sallet Britain jarang-jarang je sambutt
kononnya fahaman berbeza. LOL. Tapi line depan SU entrance berjela je pon sampai lepas Cost Cutter nuh. Sumpah ramai gilaaa T_T Beratur kejap then guard cakap on-the-door-tickets dah sold outt. Hampa dow, baru excited mau tengok camna dorang celebrate malam labu kuning. Tapi sempat la sembang with people depan blakang time line up, mostly budak off campus second year dorang datang party sini. sanggup lak eh. and their costumes, of course cool gilakkkk!!


Kat Malaysia kalo pakai macam ni mesti orang kata buang tebiat 3 suku ahaha. Black & white masks, nice kan? :)


I think this guy buat part time depan SU tolong iklan Halloween party cause dia welcome semua orang tapi tak masuk CP. haha


Eh wonder woman in Halloween.? :O


Friendly zombies from Lemmings



Lepas wandering around usha-usha costumes then kami minum di Dirty Duck. Coke ja sebab juices dah habes. Takkan mau order martini plak kan? haha. Leftover zombies yang takde tiket masuk pun mostly semua lepak sini as an alternative cause alang-alang dah datang takkan la mau balik without having fun kan, so dorang pekena la 2 3 gelas dulu. Done minum kami lepak kat Piazza jap then balik kitchen makan dengan labu tehee.


4 ekor annoying pumpkins.



HAPPY HALLOWEEN! muehee



ttfn people!
oh tomorow dah November so beza waktu kena -1jam dari waktu sekarang. Meaning kalau now 2am so tolak 1 jam jadi 1am balik :) Kenapa? Well sebab now siang makin pendek, malam makin cepat. Jam 5.30 dah gelap. By lambatkan 1 jam at least balik lecture jam 4 takda la dah malam. Pendek kata sekarang 1 hari saya ada 25hours, awesome kan? :))


pssst bole mintak 27hours tak? hihi




3 comments:

kiwi said...

sne smbut rye haji x???hahahahha

Din Hilmi said...

x paham sistem jam tu.. guess starting november gonna be differ 8 hours la kan..??

: nako : said...

kema: hahahaa! if only depa sambut. eh bila raya haji? aku nak beli biri2 seko nih ;p


din: ahah, means jadi 8jam :)