Monday, October 11, 2010

wedding reception & jamuan raya Coventry


Venue: Muslim Resource Centre, Coventry
Date: 10/10/10 (smat shial tarikh ni ;D)
Time: 1100 - 1700


Hari ni wedding reception Abg Jo, senior post grad yang baru diijabkabulkan beberapa hari yang lepas. Selamat pengantin baru ye bangg, akak punn :) Honeymoon kome nak gi mane? Paris pun cunn! angkot saye skali LOL.

Semalam masa dinner the girls sms tanya bila nak gerak pakai ape etc and time tu tengah dinner ngan flatmates. Lalu terdetik laah mau invite depa over pegi event tu samee, bole kenal kenal culture Malaysia, makanan and camanee orang Malaysia kawen. Selaluu tengok marching masuk church pakai gown puteh jee this time kasi la can depa take a break tengok something raree pulak kan? :) Plus ni lah wedding the firsttt pernah take place kat Coventry (second maybe aku pulak bwahaha) dan ada jamuan raya skalii so apa lagi, bantai pegi laahh.

George ngan Nicole ta dapat join since aku kestau depa lambat dorg sudah beli ticket to londonn. Takpeee aku makan tuk korang tehee. Chu Young and Nathifaa tagged along amboih feymes dorang neyh ngalahkan artis gambo sana gambo sini tak sampai lagi dah penuh muka lam camera haha. Nah ni la depaa pakai bajuu kurung! :) Psst mula-mula pakai dorg masuk baju dalam, kaen kat lua, terbelahak aku gelak bwahaha!


Trinidade & Korea malii.


Gojes lady tepi Chu Young tu from london itself, Kay; flatmate Amy :) Suka laah dorg pakai baju kurung, santekk! ;D


Makan beradapp, yummayh!


Bentaras, sumber dari Juek si gojes ;D


Sweethearts semanes gulaa. lap u!


Nasib baek saiz baju muatt haha. Mucho thanks girls!xxx



More pixels in Facebook.
Oh besok start class, malanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Otak berkarat lumut hijau dah >.<"
PIN no shial ko bila mau sampaii? Aku nak shopping bayau French classes pulak neyh! grr.



ttfn.


3 comments:

kiwi said...

best gler..huhu

Din Hilmi said...

nak facebook korean tuu!! :D

JUEK said...

i cud see my name whoaaa :O hehe