Thursday, December 30, 2010

skyping.


Berbaloi tak tido arini, skyping with family sampai muntah tehee. Since 2am waktu sini sampai 7am muehee abah, mak, siblings take turn 1 jam sorang LOL. Then sistas lunch di dapur saya suruh dorg biar webcam on macam tu ja sebab nak tengok kucing kesayangan tido atas sofa :DD

Besok devil sista masuk college di Sg. Buloh (3rd college fyi banyak songeh kan makcik tuu? hahaha) so family off to KL till new year. Guess kena la skyping untuk 3 days terus before dapat tengok muka dorang lagi :)

Safe journey semuaaa! xxx

Less than 48 hours to go for 2011.
New resolution? Well um I'll think about it. haha


4 comments:

erna bt. ramli said...

adek kau masok nursing college kat sg.buloh tuu ke?aku tau college tu je.ahahha best kann skype??ilang segale masalah dunia.:)

: nako : said...

ahah dia tau nursing ja sampai tua hahaha! geng erni la :P

sangat wooh hilang kehomesickan. skyping macam berada di rumah utk 1 hari. bila tekan end call macam nak say gudbye naik flight tssk tsskk :(

Din Hilmi said...

how can u access skype while i cant for almost a week.. ~urghh

: nako : said...

u can't? um, well connection barangkali.? :O