Thursday, September 16, 2010

It's mid sept already.

Hi.

Banyak mau cakap but malasss mau tulis. bwahaha.

I wonder kenapa la now days ramai sangat kin saya annoyed. Padahal baru lepas raya. hish.

Lusa dating with dentist =.=

Esok raya 6, mahu lawat pusara arwah adik lagy :">

23/10/2010 ni (Khamis depan) parents buat makan-makan & solat hajat before departure. Sorry I know timing slack sikit cause clash with cousins yang mau pegi Russia & UK. Since saya fly paling last so saya kasi can dorang buat majlis dulu. Jemput datang ah ramai-ramai? :)

Okay, itu saja for now.




ttfn! ;D

4 comments:

Shahril said...

ilek der...sampai kat uk nnti orait la tu..xpon jumpe doc gigi hensem..sehat la tu..

: nako : said...

ko nak tanggung payment aku cabot gigi, scaling, tampal, buat gigi palsu sume eh sana? haha.
kalo sudi aku on jee ;D

cerah cerah said...

nako pakai gigi palsu ko??
HAHAHAHHAAHHAA~~ :pp

: nako : said...

cik ceroh: hahaha bukan saje gigi palsu, gigi emas pun adeee ;DD