Friday, November 12, 2010

Home is where the heart belongs


Charlotte kenapa la kaw tanya aku awat tak balik reading week ngan Christmas ni kang da tak pasal-pasal aku rendu rumah. Huwaaaa :"( Sedih. Sedih banyak tahu taakkk? hmmph.

Last week memang sumpah gila, homesick tahap gaban level 1101. Bukak pintu nangis, on laptop nangis, pegang kertas nangis, selak langsir nangis, masuk jamban nangis, teguk air masak nangis. Time shower pon sempat lagi drama 2 baldi air mata. Sengal gile. Nasib baik duduk sorang kalo ade Una 1 bilik macam kat Ipoh dulu memang lama dah dia terajang aku sket-sket tayang drama. haha

Seumur hidup 20 tahun tulah sakit-rumah paling terok aku rasa. So far. Bayang la 7 hari macam tu, seksa jugak hidop. Bukan saja-saja ko minta nangis, tapi memang keluar dengan sniri, macam takde dam langsung. =.=" Da bile nangis, apelagi..layan la kann. ahahaa

Anyway tadi skype ngan mak, abah, devil sistas and CENNA! yeay!! Before tu skype ngan akak and anak buah, Iman. Oh nakal sungguh la budak tuu rase macam nak tumbuk je pipi tehee XD
Skype rumah almost 3 jam, woot woott! Bahagia tak terkate ohh. Cenna mintak aku balik (memang mauuu! sobbs) tapi aku cakap aeroplane cuti sebab sekarang musim hujan pastu dia sondol-sondol webcam squeeze nak masuk lam skrin. haha. I lap you lah Cenna Omar si budak gigi rongak! :))))) Dia minta belikan baju pink, kasut pink, scarf pink coklat wah wah kemain lagi order eh nanti Kak Nurul mail okey? ;D

Oh mak tanya raya haji, huwaa sayu je hati ouh teringat takbir raya subuh hari pastu satu family gi semayang raya sekali. tsk tskk :"( Sabau jela hati. Mak abah nanti raya haji minggu depan WAJIB skype tauuu, saya rela stay up sampai pagi nak tunggu kita video call ;DDDD


Gedik kan budak ni? muehee ;P



Oh jam 7 japgi ade majlis terbuka DeepaRaya MSA, yok iron baju kurung now! hihi :)
and btw henfon cikai aku rosak masuk kuah tomyam semalam. Now dah jadi berhantu credit habes sebab dia automatik akan call abah aku. Kenapa abah bukan ayang bukan atok? Sebab abah nama first lam directory henfon :) Semalam tak pasal-pasal abah bangun tido jam 4pagi sebab henfon berantu tu call dengan sniri time aku tido. LOL



ttfn.








2 comments:

mcjust.lol said...

dahsyat jugak tahap hantu henset tu. ><

DoDu@HaHA said...

Mana gambar itu amoi? xdak kaa?