Monday, January 31, 2011

Oh Muhyiddin tolong laahh...


Hati saya tak tenang. Bukak new tabs pasal assignment berlambak-lambat tapi tak terbaca sebab bimbangkan kawan-kawan & nasib rakyat Malaysia kat Egypt. Bukan nak kata saya ni over concern tak bertempat tapi really saya risaukan keselamatan mereka. Terbaru saya baca news pasal keengganan Muhyiddin untuk membawa balik students kita dari sana, katanya buat masa ni takde keperluan untuk berbuat sedemikian. WHADDAEFF? Govt UK, India and USA dah hantar pesawat, jet pejuang untuk selamatkan rakyat depa kita boleh dok buat statement macam tu. Alahai rasa macam nak cabai mulot manis awak Pak Yassin. *Sabau-sabau*

Tapi sesungguhnya saya tak paham kenapa awak enggan beri bantuan kepada pelajar kita disana dan saya bukan lah hanya seorang yang berfikiran sedemikian. Beribu-raban ibu bapa dan rakyat Malaysia lain lagi berpendapat yang sama. Agaknya nak tunggu ade yang mati kena tembak dulu baru sebok nak hantau kapal dagang jong inai jet pejuang ke sana eh? PLEASE SAYA HARAP AWAK CONSIDER BALIK KEPUTUSAN ITU...sob sobsss.


Kawan-kawan saya ada disana dan NYAWA MEREKA BUKANLAH MAINAN WANG ATAU POLITIK SEMATA-MATA.



1 comment:

minhae said...

betul tue T_T.
keadaan kat sne dah makin truk..
owh..hantar la bantuan secepat mungkin~~~!