Sunday, January 2, 2011

1.1.11


Tarikh arini semat gila kalah 12.12.12 tapi takde pulak orang nak kawen hari ni. Slalu artis nak glamer-glamer kawen tarikh pon kene repetitve. ceh. Nak kawen kawen jela tak payah la nak kasi aku jealous muahaa :D

Oh ya 2011 paling best sebab within those 356 days tu complete ada awesome college life, Ipoh JJ, Tesl family, travel-round-country, masa untuk met up ngan teman-teman lama, time untuk manja-manja ngan abah mak mintak ape je dapat heee sebab tak lama lepas tu nak fly & dalam 2010 jugak la impian nak study abroad termakbul. Alhamdulillah syukur banyak-banyak ;")

Hujan salji di negara omputih, hujan batu di negara sniri baik lagi negara sniri so yeah this 2011 antara hajat hati ialah nak balik rumah july 2011 lepas final nak puase raya kat rumah wehooo! tak sabau! :DD Dulu before fly punyalah muka kental hati nekad cakap kat abah tanak balik langsung sampai 3 tahun tapi tak sampai 1 minggu dok sini takdenye nak bajet kuat tak homesick muahaa tu semua tipu dusta belaka. Snow tak snow tu laen kira yang pasti nak balik jugak tahun depan yeahh! *ninja*


InsyaAllah umor panjang balik tanah air nak dating bebudak ni:





Yang ni dok UK same-same pon blom juga dating lagi LOL





notakaki: gah stress jugak la tunggu post room bukak. since 23rd dec lagi lama wooh. saya tunggu parcel dari Malaysia ni oh c'mon cepat la bukak mau collect parcel mak abah kasi tsk tssk.


7 comments:

WANKRAI said...

mau balik ke?x yah la...hahaha

fatihah said...

jom balik msia summer ni! xsaba nk blk..huaaaaaa.....

: nako : said...

abe: tak. saya cuba untuk tanak balik *muka ketat* HAHAHA

tehah: Wajib hukumnya balik summer ni yeay yeayy!! :DD

kiwi said...

ak ad gk..haha..blik2..nk ajk g karok

fatihah said...

mmg wajib.. haha!

: nako : said...

kema: haha mesti aah! :D


tehah: yok balik! :)

Fatin Aliyya said...

epy new dear darling.IMY so much.take care.:)